Snerting Ranch ligger idyllisk og solfylt til; 3 km sørvest for Kjerknesvågen, Inderøy.Vi er godkjent Inn på Tunet – gård , og har siden 2008 hatt ungdommer på besøk her på døgnbasis fra fredag til søndag to helger i måneden. I tillegg er det hel ferieuke både på juli og august.

 

Begge kjønn er representert, og alderen varierer mellom 7 og 18. Vi har stabile og trygge rammer, samtidig som vi finner på mye rart både på gården og andre arenaer i nærområdet.

 

Mye omgang med egnede dyr av ulike arter, og mulighet for å erfare rikelig med mestringsfølelse både praktisk og sosialt.

 

Vi som driver gården er et par i tredveårene som begge har god erfaring fra organisering av aktiviteter for unge. Vi har utført kompetanseheving innen utviklingspsykologi, dyreassisterte aktiviteter, med mere.

 

Lene er Daglig leder for 4H Nord-Trøndelag. Jon har en fortid i Forsvaret, og har gått utdanning innen veiledningspedagogikk. Vi har også hyret inn noen andre voksne medhjelpere. Du finner en oversikt over alle oss voksne på undermenyen – Voksne.

 

Vårt mål er at de unge skal ha det artig; samtidig som de opplever omsorg, mestring og personlig utvikling. Trykk her for å se Verdigrunnlaget vårt.

 

 

 

 

Ta kontakt dersom interesse! Du vil da motta mer utdypende informasjon.