Hei!

Vi gjengen på Snerting Ranch består av flere voksne.

Dersom du tror dette kan være noe for deg – oppfordrer vi til at du tar kontakt. Vi ønsker i utgangspunktet engasjerte, kreative, trygge og litt gale personer som i alle fall er ung til sinns.

Personlig egnethet er det viktigste! Relevant kompetanse er selvsagt også et pluss – pedagogikk, agronom, friluftsliv, mekking, sykepleier, og sikkert mange fler.

Jon

Hei! Jeg heter Jon Leira, og noen liker å kalle meg sheriff. Jeg er snart 40 /:), men jeg føler meg særs ung til sinns.. Jeg er ofte litt gal, liker å leke, og elsker det meste som skjer utendørs. Jeg lærte meg å ri på hest da jeg i 97 jobbet som cowboy på kveg-ranch i Australia. Det var ekstremt artig. Jeg er opptatt av at de som kommer på besøk hos oss skal få erfare mestring – både praktisk og sosialt. Samtidig er jeg tilhenger av kreativitet og variasjon. På Snerting Ranch tar vi hensyn til vær, dagsform og den enkeltes motivasjon når vi velger hva vi skal gjøre, og det finnes alltid mange ting å velge mellom.

Jeg har jobbet ti år i Forsvaret, og derifra har jeg lært meg mye om ryddighet og det å være tydelig. Lederskap har fascinert meg helt fra jeg var leder i lokal 4H-klubb. Videre har jeg vært leder for Nasjonalt nivå av utvekslingsorganisasjon, og i Forsvaret har jeg flere ganger hatt ansvar for soldater og befalselever. Gjennom sivile studier i veiledningspedagogikk har jeg fått stor sans for den gode samtale, og trives godt når det skjer.

Jeg liker å tulle og ha det artig. En sjelden gang kan jeg bli alvorlig og streng – og da er det som regel god grunn til å høre nøye etter – for da blir jeg like blid igjen 🙂


Lene

Hei! Jeg heter Lene Leira, er midt i 30 åra og kommer opprinnelig fra Oslo. Jeg flytta til Steinkjer i 1996, og har blittværende i Trøndelag siden den gang. Jeg begynte i 4H som tolv-åring i Oslo på Lindeberg 4H-gård. Siden jeg har skrive og lesevansker; var ikke skolen min sterke side. På grunn av dette var dyra en god ting for meg. Her mestret jeg!

Fjøs, melking, riding, kjøring med hest, kafe, hersjing av høy + masse annet gårdsarbeid. I tillegg ble jeg snarlig
med i styret til 4H-klubben min. Lærte meg mye organisasjonsarbeid, var med på kurs og leir. Hadde det kjempe artig!

Jeg har alltid likt å jobbe med barn og ungdom. Jeg tror jeg har veldig god kontakt med dem. I dag jobber jeg utenom
gården som 4H-konsulent i 4H Nord-Trøndelag. En utfordrende og kreativ jobb.

Snerting Ranch er en drøm som går i
oppfyllelse. Første drømmen min som Oslo-jente var å få meg hest. I dag har vi flere. Vi har også hunder, katter og
geiter, og ikke minst har vi egen gård! Jeg har skikkelig tro på at fellesskap med gode voksne, dyr, friluftsliv og
barn/ ungdom gir utrolige muligheter til et godt liv. Nå er vi her og vi utvikler plassen hele tiden. Vi har mange
flotte stunder på denne gården, og det gleder meg masse.

 

Linn-Christine

Heisann!
Jeg heter Linn-Christin Sverkholt, men ser helst at jeg blir kalt Linn. Jeg er fra Akershus, men har
bodd i Nord-Trøndelag de siste 12 årene. Jeg er 29 år og bor nå på Levanger med mine to sønner.

Jeg jobber til daglig som barne- og ungdomsarbeider på Røra skole. Der er jeg assistent for enkeltelever. Jeg liker å jobbe med barn og ungdommer, og når jeg får muligheten til å tilrettelegge og være der for de som tenger det; da er jeg i mitt ess.

Jeg er positiv, en god samtalepartner, og er enkel å forholde seg til. Jeg er vel det vi kaller en tydelig voksen, og det tror jeg mange trenger.

På fritiden er jeg med barna på deres aktiviteter, både fotball og turn. Jeg går selv også på turn, og synes dette er veldig gøy. Turn er helt nytt for meg, men jeg liker utfordringer.

Jeg er godt vant med hester, og sier aldri nei takk til en tur i stallen eller en tur ut på hesteryggen.

Jeg er utrolig glad i å få jobbe med mennesker, og det å få lov til å kombinere dette med også dyr
tror jeg blir helt topp. Spennende:)

 

Brynjar

Hei hei! Jeg heter Brynjar Offerdal Olufsen og er 21 år. Jeg kommer fra Harstad oppe i Nord-Norge, men nå for tiden bor jeg på Levanger der jeg studerer til å bli lærer.

Før jeg flytta hit til Trøndelag har jeg vært både elev og ansatt på ei linje som heter «hundekjøring og villmarksliv» på Pasvik folkehøgskole i Finnmark, og der fikk jeg se at både dyr og friluftsliv gjør noe bra med oss mennesker – og man blir alltid godt kjent når man er ute på tur i lag!
Derfor er jeg veldig glad for å få jobbe på Snerting Ranch, for her holder vi jo på med akkurat dette!

Jeg er en veldig allsidig gutt som elsker å være i aktivitet og å prøve nye ting, men selv om jeg liker å gjøre mye rart så synes jeg at det beste av alt er å være ute i naturen.
Det er fordi jeg har vært ute på tur året rundt helt siden jeg var liten, og jeg elsker å fiske, jakte, gå på ski, være ute med båt og ikke minst å kjøre hundespann – alt som foregår ute i skog og fjell! 🙂

Som hundekjører er jeg jo selvfølgelig veldig glad i å være sammen med dyr, men jeg er minst like glad i å være sammen med mennesker 😉

 
Alle som hjelper til her har selvsagt godkjennelse fra Politiet, og har taushetsplikt i forhold til alt som skjer her.