Snerting Ranch driver gras-avlet økologisk drift med Hereforde Kjøttfe. Vi har ammekyr, og slakter noen ungdyr per år. Trykk her for å se Debio-sertifikatet vårt.

Det er viktig å merke seg forskjellen mellom kjøttfe som spiser nevneverdig med kraftfor og kjøttfe som bare spiser gress. Se linkene nedenfor for grundig beskrivelse av de helsemessige gevinstene. I tillegg har dyrene våre fri tilgang til å være utendørs hele året, samt tilgang til talle-fjøs og varmt drikkevann i vinterhalvåret. Kjøper du kjøtt fra oss er du sikret optimal kvalitet i alle ledd fra dyrevelferd til fettsyresammensettingen i kjøttet (det kan være både interessant og verdifullt for deg å lese artiklene nedenfor).

Siden vi ikke har store mengder kjøtt til salgs, er det lurt å melde behov tidlig. Det vil bli snakk om faste årlige leveringer, og ev å stå på venteliste til det blir ledig plass. Det er pappesker med 10 kg av ulike typer kjøtt (biff, ranch-burgere, karbonadedeig, steik, ølpølser m.m.). Du har mulighet til å delvis bestemme sammensetningen ut fra hva du ønsker. Prisen er 350 kroner per kg (inkl mva).

Vi kan levere til de som kan hente eller som vi enkelt får organisert transport til. I tillegg har vi løsning for å få sendt med lastebil(fryserom) til Trondheim og Oslo:)

Ta kontakt for å bestille og komme på mail-lista. De som står der får oppdatert full info på mail før hver årlige levering (tidlig på nyåret); der du får full info før du bestemmer deg eller ev kommer med ønsker ift hvilke typer kjøtt du ønsker mest/minst av.

Trykk for reklamefolderen vår 2017 – med info om de ulike produktene

Velkommen til en god handel:)

Link til norsk artikkel om sunnhetsverdien i kjøtt foret frem med kun gras

Link til Matmerk sin reportasje om kokker som anbefaler Grass Fed Beef

Link til amerikansk nettside som omhandler den nye trenden grass fed meat og dens helsegevinst