Snerting Ranch driver gras-avlet økologisk drift med Hereforde Kjøttfe. Vi har ammekyr, og slakter noen ungdyr per år. Trykk her for å se Debio-sertifikatet vårt. Økologisk garanterer fritt for giftstoffer, samt en balansert mineralsammensetning i kjøttet.

Det er viktig å merke seg forskjellen mellom kjøttfe som spiser nevneverdig med kraftfor og kjøttfe som bare spiser gress. Se linkene nedenfor for grundig beskrivelse av de helsemessige gevinstene. I tillegg har dyrene våre fri tilgang til å være utendørs hele året, samt tilgang til talle-fjøs (ligger på halm) og varmt drikkevann i vinterhalvåret. Kjøper du kjøtt fra oss er du sikret optimal kvalitet i alle ledd fra dyrevelferd til fettsyresammensettingen i kjøttet.

Siden vi ikke har store mengder kjøtt til salgs, er det lurt å melde behov tidlig. Det er normalt pappesker med 10 kg av ulike typer kjøtt (biff, ranch-burgere, karbonadedeig, steik, ølpølser m.m.). Du har mulighet til å delvis bestemme sammensetningen ut fra hva du ønsker. Prisen er 360 kroner per kg (inkl mva). Vi selger også kraftbein i 5 kg poser til 60 kroner per kg.
Vi selger også pappesker med ønsket antall kg i, samt at du kan velge KUN renskåret kjøtt – men da til 460 kr per kg.

Vi kan levere til de som kan hente eller som vi enkelt får organisert transport til. I tillegg har vi løsning for å få sendt med lastebil(fryserom) til Trondheim og Oslo. Til Oslo kommer det frakt-tillegg på 200 kr per pappeske.

Ta kontakt for å bestille og komme på mail-lista. De som står der får mail før hver årlige levering (normalt på slutten av året); der du får full info før du bestemmer deg eller ev kommer med ønsker ift hvilke typer kjøtt du ønsker mest/minst av.

Trykk for video av eksempel på en 10 kg eske.

Velkommen til en god handel

Link til norsk artikkel om sunnhetsverdien i kjøtt foret frem med kun gras

Link til amerikansk Ranch som har kommet langt ift den nye trenden grass fed meat og dens helsegevinst