Snerting Ranch ligger idyllisk og solfylt til, 3 km sørvest for Kjerknesvågen, Inderøy i Trøndelag. Vi er godkjent Inn på Tunet – gård , og har siden 2008 hatt ungdommer på besøk her på døgnbasis fra fredag til søndag to helger i måneden. I tillegg er det hel ferieuke både på juli og august. Vi er medlem av Inn på Tunet Trøndelag.

Her er det både jenter og gutter i alderen 6 til 18 år. Vi har stabile og trygge rammer, samtidig som vi finner på mye rart både på gården og andre arenaer i nærområdet. Ungene er delt opp i gruppe 1: de yngste, og gruppe 2: de eldste. Dette gir god sosial flyt med jevnaldrende, både gutter og jenter, i begge gruppene.

Vi steller dyrene hver dag i tillegg til at ungene kan være med de ulike dyrene så mye de vil. Vi drar på stadig ulike aktiviteter både på ranchen og mange andre steder. Sport, bading, leik, ut i naturen, forefallende gjøremål på ranchen, og ikke minst De Snertingske Leker hver sommer. Masse mulighet for mestringsfølelse både praktisk og sosialt.

Vi som driver gården er et voksent og ungdommelig par, som begge har god erfaring fra organisering av aktiviteter for unge. Vi har utført kompetanseheving innen utviklingspsykologi, dyreassisterte aktiviteter, med mer.

Mona har tidligere jobbet på et senter for ungdom med større behov. Hun har bl.a. utdanning som veileder og er også kursholder for «kurs i god selvfølelse».

Jon har en fortid i Forsvaret, og har gått utdanning (HINT) innen veiledningspedagogikk. Vi har også hyret inn noen andre voksne medhjelpere. Du finner en oversikt over alle oss voksne på undermenyen – Voksne.

Vårt mål er at de unge skal ha det artig; samtidig som de opplever omsorg, mestring og personlig utvikling. Trykk her for å se Verdigrunnlaget vårt.

 

Ta kontakt dersom interesse! Du vil da motta mer utdypende informasjon.