Snerting Ranch ligger idyllisk og solfylt til; 3 km sørvest for Kjerknesvågen, Inderøy.Vi er godkjent Inn på Tunet – gård , og har siden 2008 hatt ungdommer på besøk her på døgnbasis fra fredag til søndag to helger i måneden. I tillegg er det hel ferieuke både på juli og august.

 

Begge kjønn er representert, og alderen varierer mellom 6 og 20. Vi har stabile og trygge rammer, samtidig som vi finner på mye rart både på gården og andre arenaer i nærområdet. Ungene er delt opp i gruppe 1 som har de yngste, og gruppe 2 som har de eldste. Dette gir god sosial flyt med jevnaldrende i begge gruppene.

 

Mye omgang med egnede dyr av ulike arter, og mulighet for å erfare rikelig med mestringsfølelse både praktisk og sosialt.

 

Vi som driver gården er et par i førtiårene som begge har god erfaring fra organisering av aktiviteter for unge. Vi har utført kompetanseheving innen utviklingspsykologi, dyreassisterte aktiviteter, med mere.

 

Mona har tidligere jobbet på et senter for ungdom med større behov. Hun har utdanning som veileder og kursholder for “kurs i bedre selvfølelse”.

Jon har en fortid i Forsvaret, og har gått utdanning (HINT) innen veiledningspedagogikk. Vi har også hyret inn noen andre voksne medhjelpere. Du finner en oversikt over alle oss voksne på undermenyen – Voksne.

 

Vårt mål er at de unge skal ha det artig; samtidig som de opplever omsorg, mestring og personlig utvikling. Trykk her for å se Verdigrunnlaget vårt.

 

 

 

 

Ta kontakt dersom interesse! Du vil da motta mer utdypende informasjon.