Hei!

Vi gjengen på Snerting Ranch består av flere voksne.

Dersom du tror dette kan være noe for deg – oppfordrer vi til at du tar kontakt. Vi ønsker i utgangspunktet engasjerte, kreative, trygge og litt gale personer som i alle fall er ung til sinns.

Personlig egnethet er det viktigste! Relevant kompetanse er selvsagt også et pluss – pedagogikk, agronom, friluftsliv, mekking, sykepleier, og sikkert mange fler.

Jon


Hei! Jeg heter Jon Leira, og det er jeg som eier og er hovedpersonen bak denne ranchen. Jeg er snart ferdig med 40-årene, men jeg føler meg fortsatt ung til sinns.. Jeg er ofte litt gal, liker å leke, og elsker det meste som skjer utendørs.

Jeg lærte meg å ri på hest da jeg i 97 jobbet som cowboy på kveg-ranch i Australia. Det var ekstremt artig, og er årsaken til at jeg har bygd opp denne Ranchen.

Jeg er opptatt av at de som kommer på besøk hos oss skal få erfare mestring – både praktisk og sosialt. Samtidig er jeg tilhenger av kreativitet og variasjon.
På Snerting Ranch tar vi hensyn til vær, dagsform og den enkeltes motivasjon når vi velger hva vi skal gjøre, og det finnes alltid mange ting å velge mellom.

Jeg har jobbet ti år i Forsvaret, og derifra har jeg lært meg mye om ryddighet og det å være tydelig. Lederskap har fascinert meg helt fra jeg var leder i lokal 4H-klubb. Videre har jeg vært leder for Nasjonalt nivå av utvekslingsorganisasjon, og i Forsvaret har jeg flere ganger hatt ansvar for soldater og befalselever. Gjennom sivile studier i veiledningspedagogikk har jeg fått stor sans for den gode samtalen, og trives godt når det skjer.

Jeg liker å tulle og ha det artig. En sjelden gang kan jeg bli alvorlig og streng – og da er det som regel god grunn til å høre nøye etter – for da blir jeg like blid igjen 🙂

 

Therese


Heia.
Therese Eggen heter jeg.
Gift, & to voksne barn, & en firbeint tur kompis.
Er en innflytta Nordlending, som kom till Verdal for 30 år siden.
For så å være praktikant til en fam med tre barn.

Er en veldig sosial person, som liker å omgås andre mennesker.
Jeg begynte å passe unger, allerede i min barndomstid.

Er utdannet Omsorgsarbeider, og har jobbet i Verdal Kommune i 25 år.
Har en bred erfaring innen forskjellige bruker grupper.
De siste 16 årene, har jeg kun jobbet på en bruker. Der vi kun går en på en.
Så er vant med å jobbe selvstendig.
Har å erfaring fra Hotell service fra min ungdomstid.

Ellers er jeg en aktiv person, som elsker fjell turer & komme meg ut i skog & mark.
Det beste er å kan ta med meg henge køya, & overnatte ute i fri natur.
Hest har også blitt min lidenskap de tre siste årene.

Jeg er en veldig allsidig person, som liker nye utfordringer.
Er tilpasningsdyktig, tydelig, omsorgsfull, nøye & liker litte tull og fjas.

 

Ali


Hei, jeg heter Magomed-Ali; men jeg bruker bare Ali. Jeg er 24 år gammel.

Bor på Sandvollan (Inderøy). Jeg jobber som lastebil-mekaniker på Steinkjer og trives med det. Tidligere har jeg deltatt på denne besøksgården selv, og etter at jeg ble gammel nok så jobbet jeg her en runde. Da jeg kjøpte hus med full oppussing ble det en pause fra Besøksgården, men nå er jeg tilbake med full energi.

Fritiden min liker jeg bruke på fotball, fiske, dra på hytta, og møte venner. Generelt så er jeg veldig glad i dyr og eier en hund selv. Liker å behandle dyr med respekt.

Jeg har vokst opp på Ranchen selv – sammen med Jon som fosterfar, og vi har en del felles interesser. Selv anser jeg meg som en veldig positiv og glad person. Jeg liker å tulle og tåler spøk tilbake!

 

Espen


Hei! Espen Andre Usima fra Averøy; ei lita øy utafor Kristiansund men bosatt meg i Trondheim. E snart i 30 åran men føler meg i starten av 20 åran. Eg er på Snerting fast sammen med små gruppa.

Har gjort veldig mye oppover på de korte åran. Jobbet både på gård, og som kokk, slakter, butikk-ansatt, vekter og nu industrien. Har tilbragt mye av min oppvekst i både speideren og røde kors.

Elsker og va sammen med onga å hold på å lek å holde meg i aktivitet sammen med de.

Bodde på Steinkjer da jeg begynte og jobbe på Snerting. Men eg trives så mye med å jobbe på Snerting at jeg velger og pendle den veien for å va dar sammen med barna og va med på gården og stillheten som er dær.

Skulle eg beskrevet meg selv med 3 ord måtte eg si omsorgsfull, artig, leken.

Ellers på min fritid går mye av tiden med venner og skru på bil og gaming. Er også en del med å se og kjører til forskjellige heste stevner som pågår rundt om.

 

Malika


Hei, jeg heter Malika Murtazalieva. Jeg er 27 år, bor på Sandvollan, og jobber til daglig som sjef i Vita-butikken på Steinkjer.

Av utdanning har jeg fagbrev som Hudpleier, med praksis og jobb både i barnehage og på aldershjem. Hudpleie og sminke har vært nøkkelen til å få jobben jeg har i dag.

Jeg tilbrakte en del år på Ranchen som fosterbarn, der jeg også var med på Besøksgården som deltaker.

Jeg anser meg selv for å være en snill, omsorgsfull, tydelig og bestemt voksen.

Jeg liker både unger og dyr, og trives godt med å bidra her på Besøsksgården.

 

Maiken


Hei, jeg heter Maiken Eggen. Jeg er 22 år og er oppvokst og fortsatt bosatt i Verdal.

Jeg er utdanna barne- og ungdomsarbeider, og tenker å studere barnehagelærer om noen år. Til daglig jobber jeg 100% på Havfrua barnehage med de minste barna.

Av person så er jeg veldig glad i å være med folk. Så det å få kunnet være på stor gruppa på Snerting Ranch trives jeg godt med. Da det er litt variasjon i aldersruppa fra hva jeg er vant til. Deltar gjerne på alt sprell av aktiviteter som foregår.

På fritiden liker jeg å være med venner og familie. Trening har også blitt en stor del av hverdagen. Liker godt å være ute, om det er gåturer, toppturer, ski eller slalom.

Annser meg selv som en utadvent, omsorgsfull, tydelig, artig og rolig person. Er også veldig glad i dyr, så har mye kjærlighet å gi til de på gården.

 

Signe


Mitt navn er Signe Nervik, og jeg er i midten av 20- årene. Jeg er oppvokst i Mosvik,
men bor nå på Sandvollan.

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og er for øyeblikket tilkallings hjelp her på Snerting ranch.

På fritiden min driver jeg på med skyting, og tilbringer tid med venner og familie.
Gjennom oppveksten har jeg spilt fotball og håndball, sunget i kor og gått på 4H.

Jeg liker å delta i lek og aktivitet sammen med barn, uansett årstid og vær. Samtidig
synes jeg det er fint å kan lage noe godt på kjøkkenet, spille spill eller se på film
sammen. Jeg liker også å finne på litt tull og tøys sammen med barn for å spre latter
og glede. Jeg er også rolig og omtenksom, og setter pris på gode samtaler.

 

Alle som hjelper til her har selvsagt godkjennelse fra Politiet, og har taushetsplikt i forhold til alt som skjer her.