Hei!

Vi gjengen på Snerting Ranch består av flere voksne.

Dersom du tror dette kan være noe for deg – oppfordrer vi til at du tar kontakt. Vi ønsker i utgangspunktet engasjerte, kreative, trygge og litt gale personer som i alle fall er ung til sinns.

Personlig egnethet er det viktigste! Relevant kompetanse er selvsagt også et pluss – pedagogikk, agronom, friluftsliv, mekking, sykepleier, og sikkert mange fler.

Jon


Hei! Jeg heter Jon Leira, og det er jeg som eier er hovedperson bak denne ranchen. Jeg er i 40-årene, men jeg føler meg særs ung til sinns.. Jeg er ofte litt gal, liker å leke, og elsker det meste som skjer utendørs. Jeg lærte meg å ri på hest da jeg i 97 jobbet som cowboy på kveg-ranch i Australia. Det var ekstremt artig. Jeg er opptatt av at de som kommer på besøk hos oss skal få erfare mestring – både praktisk og sosialt. Samtidig er jeg tilhenger av kreativitet og variasjon. På Snerting Ranch tar vi hensyn til vær, dagsform og den enkeltes motivasjon når vi velger hva vi skal gjøre, og det finnes alltid mange ting å velge mellom.

Jeg har jobbet ti år i Forsvaret, og derifra har jeg lært meg mye om ryddighet og det å være tydelig. Lederskap har fascinert meg helt fra jeg var leder i lokal 4H-klubb. Videre har jeg vært leder for Nasjonalt nivå av utvekslingsorganisasjon, og i Forsvaret har jeg flere ganger hatt ansvar for soldater og befalselever. Gjennom sivile studier i veiledningspedagogikk har jeg fått stor sans for den gode samtalen, og trives godt når det skjer.

Jeg liker å tulle og ha det artig. En sjelden gang kan jeg bli alvorlig og streng – og da er det som regel god grunn til å høre nøye etter – for da blir jeg like blid igjen 🙂

 

Mona


Mona heter jeg, og jeg er en av de voksne du møter når du kommer på besøksgården til Snerting Ranch.
Du vil møte meg litt ellers også fordi jeg er kjæresten til Jon, og vi blir å drive gården og Tømmerhuset sammen etterhvert.
Akkurat nå pendler jeg litt mellom Orkanger og Inderøya. I Orkanger har jeg to flotte ungdommer jeg er mor til, samt at jeg jobber på barnevernsenter for barn mellom 6 og 12 år.

Jeg liker veldig godt å være ute i naturen, jeg er ganske barnslig og leken samtidig som jeg også er en tydelig og omsorgsfull voksen.
Humor er viktig, samt å se deg og finne ut hva du trenger fra meg som voksen.

Coache- og Tankefeltterapi-utdannelsen min er noe av det viktigste jeg tar med meg når jeg skal jobbe med barn og ungdom. Det gjør meg til en bedre lytter, og flink til å stille gode spørsmål så du kan finne ut hvordan du egentlig har det, og dermed velge om du ønsker å endre på det eller er fornøyd med sånn det er
Men det viktigste er uansett å bare være sammen og ha det gøy.
Gleder meg til å treffe deg!

 

Leo


Hei jeg heter Leonard, men de fleste kaller meg Leo.

Jeg liker godt å jobbe med barn, og får lett kontakt med dem fordi jeg liker å herje og tulle. De hører etter meg når jeg er tydelig og setter grenser.

Jeg er også rolig og ser ofte hvem som trenger ekstra oppmerksomhet.

Jobber i tillegg som MC-lærling, liker alt som har med kjøretøy å gjøre og bruker fritiden min på trening og venner.

 

Borgar


Hei, Borgar heter jeg, er i 40-åra, og har fire sønner fra 5-18 år.

Har en meget variert bakgrunn som nok er en god ballast i det daglige liv og gjøren. Har drevet egen gård i vel 20 år, der jeg hadde sau, amme-ku og i en periode slaktegris. Har vært engasjert i organisasjonsarbeid og politikk på kommunalt plan i Leksvika der jeg opprinnelig kommer fra.

Nå bor jeg i Trondheim og har mitt daglige arbeide som kokk ved studentsamskipnaden og endel som fotograf. Har jobbet opp mot barn og unge i flere perioder blant annet som kursleder i det nasjonale helseprogrammet fiske-sprell som handler om å øke bevissthet rundt fisk og sjømat, samt fremme forbruket av dette.

Jeg oppfattes nok som rolig, trygg men samtidig tydelig og fast. Dette er egenskaper som kommer godt med når man skal bygge tillits baserte relasjoner med både ung og gammel. Går heller ikke av veien for en spøk eller en liten vannkrig når vær og føre tillater det.

 

Alle som hjelper til her har selvsagt godkjennelse fra Politiet, og har taushetsplikt i forhold til alt som skjer her.