Hei!

Jeg heter Jon Leira, og må vel innrømme å ha passert 40 :), men jeg føler meg særs ung til sinns.. Jeg er ofte litt gal, liker å leke, og elsker det meste som skjer utendørs. Jeg lærte meg å ri på hest da jeg i 97 jobbet som cowboy på kveg-ranch i Australia. Det var ekstremt artig. Jeg er opptatt av at de som kommer på besøk hos oss skal få erfare mestring – både praktisk og sosialt. Samtidig er jeg tilhenger av kreativitet og variasjon. På Snerting Ranch tar vi hensyn til vær, dagsform og den enkeltes motivasjon når vi velger hva vi skal gjøre, og det finnes alltid mange ting å velge mellom.

Jeg har jobbet ti år i Forsvaret, og derifra har jeg lært meg mye om ryddighet og det å være tydelig. Lederskap har fascinert meg helt fra jeg var leder i lokal 4H-klubb. Videre har jeg vært leder for Nasjonalt nivå av utvekslingsorganisasjon, og i Forsvaret har jeg flere ganger hatt ansvar for soldater og befalselever. Gjennom sivile studier i veiledningspedagogikk har jeg fått stor sans for den gode samtale, og trives godt når det skjer.

Jeg liker å tulle og ha det artig. En sjelden gang kan jeg bli alvorlig og streng – og da er det som regel god grunn til å høre nøye etter – for da blir jeg like blid igjen 🙂

 

jon